Stále jsme tu pro Vás. COVID-19 nás ani naše klienty nezastaví!

zpět na blog

I v době koronavirové krize jsme tu stále pro Vás. S našimi klienty jsme již oslavili mnoho úspěchů a uvědomujeme si, že i přes trvající paniku napříč celou ČR, je nyní důležitější než kdy jindy, udržovat Váš mediální obraz stále živý. Dejte s naší pomocí svým klientům, zákazníkům či partnerům vědět, že jste stále funkční společností, která je připravena uspokojit jejich potřeby.

Připravili jsme proto speciální nabídku pro naše stávající i nové klienty.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO NAŠE STÁVAJÍCÍ ZÁKAZNÍKY

Vyčíslíme 10 % z Vámi již utraceného rozpočtu v roce 2020, a to do 31.3. (bez nákladů třetích stran) a tento budget Vám ZDARMA věnujeme na Vaši inzerci během následujících 6 měsíců! Inzertní plnění proběhne na námi zastupovaných webech, tedy v rámci portfolia Impression Media.

NEZAPOMÍNÁME ANI NA FIRMY, KTERÉ SI NÁS VYBRALY POPRVÉ

Vložili jste do nás důvěru poprvé? Ani nové klienty nechceme připravit o tuto pomocnou ruku. Proto k Vaší každé kampani realizované od dubna 2020 získáte BONUS 10 % k budgetu (nabídka je platná do odvolání). Opět vyčíslíme 10% z Vámi objednaného rozpočtu (bez nákladů třetích stran) a inzertní plnění proběhne na námi zastupovaných webech, tedy v rámci portfolia Impression Media.

   Nabídka platí pouze pro přímé a regionální klienty.

Přijměte od nás pomocnou ruku ve formě inzerce zdarma v rámci portfolia Impression Media.

Kontaktujte našeho obchodního ředitele či svého obchodního zástupce, který s Vámi doladí podrobnosti.

Mgr. Martin Holeček

Obchodní ředitel
martin.holecek@impressionmedia.cz
+420 737 414 461

Všechna práva vyhrazena © 2023 WeLove Media s.r.o.